Modele craciun pe etamina

Ca să nu se plictisească, mi-am făcut de lucru lângă El cu o bufniţă. Modelul mi-a plăcut foarte mult, Dar PE etamină ar fi ieşit mult prea Mare pentru un Mărţişor, şi nu Era intenţia MEA. Avem prin Casa un pic de Matador de la Bunica, sau Panza de goblen cum îi spinaire EA, şi am preferat să cos, tot cruciuliţe, şi nu Punct de goblen, căci nu ar fi ieşit deloc burtica bufniţei. Modelul a fost tăiat apoi pe format DL, căci aveam carton pentru această dimensiune. Am folosit cu grijă un Perforator de margine, ERAM la limitá să Tai cusătura, și a urmat pregătirea finală, căci simple, așa cum au ieșit de la cusut, nu Puteau să rămână. Craciunul vine cu PASI repezi si trebuie sa ne pregatim casutele impodobindu-le si cu Ornamente facute de mana Noastra. Dans acelasi timp oricine se va Bucura sa primeasca un ornement facut cu Drag, ASA ca astazi va Propunem un lucrusor destul de simplu de facut. AM început cu MODELE foarte folosind simple Petice MICI de etamină. Rând complet, apoi tablă de Şah, şi în cele DIN urmă am trecut la MODELE cu legendă. Îmi amintesc că buburuza un fost prima.

AM lucrat peste iarna căsuţe, brăduţi, fulgi de Nea, clopoţei… DIN păcate nu am modelele pentru toate. AM pregătit pentru a putea fi résur (couleur, Dar am codificat culorile, pentru un Print Alb-Negru), şi îl puteţi descărca de aici. Modelele noastre sunt pregătite pentru mărţişoare. Andrei a pregătit o maşinuţă, pentru un souscrit la care am înţeles că trimit toti colegii. Nu îi place să coasă, Dar e prima dată Când une cusut singur tot. Timp de Două Ore şi-a făcut de lucru, mai venea să-l ajut Când i se încurca aţa, sau Când trebuia să o schimbe. Modelele găsite pe net le redimensionez și le folosesc așa cum am eu nevoie de ele – pentru felicitările MICI mai ales.

Chiar Dacă sunt poze Care mărite se deteriorează calitativ, oricum folosesc coala printată doar pentru a transfera apoi modelul PE carton, prin perforare. PE cartonul de lucru nu este nici MAçar o Linie trasată. Pentru cusut folosesc ACE de mărgele, foarte subțiri și finuțe, pentru că nu lărgesc găurile. La fel, și PE acestea le realizez cu un AC subțire. AM cusut și cu mătase, un FIR delicat, Care, la o cantitate Mare a cusăturilor, oferă un rezultat mult mai plăcut. Însă nu am mătase în toate culorile, și préfèrent să COS cu ață de papiotă. Nu lucește, Dar este OK ca rezultat. Nu recomand ața mai groasă, căci se încarcă excesiv tabloul.